HUSTYPER & PLANRITNING

LM Design to Live in erbjuder en samlad produktion av modernt designade en- och två plansvillor i etage och suterräng. Flera av modellerna finns utförda i olika storlekar. Individuella anpassningar utförs också på beställning.

Klicka på de olika namnen till höger för mer information om respektive hustyp.


REFERENSOBJEKT

BRESSEVIKEN

20150414-Parhus-Bredsand-ext_cam04.jpg

BRESSEVIKENS BRF, BREDSAND/ENKÖPING

Brf Bresseviken i natursköna Bredsand, Övre Bredsandsskogen, ca 500 meter till Mälaren med långa sandstränder, strandcafé och båtliv. 

4 parhus i bostadsrättsform, totalt 8 lägenheter med hög standard.
96 välplanerade kvadratmeter fördelat på 4 rum varav 3 sovrum. Bekvämt, modernt och prisvärt boende på ett plan med egen uteterrass om ca 20 kvm, förråd, parkeringsplatser och lättskött naturtomt i bästa solläge. Som att bo i villa fastän det är bostadsrätt! Husen byggs i Övre Bredsandsskogen.

 

 

EKERÖ & ADELSÖ

2 enplansvillor på 145 kvm med sjöglimt på natursköna Adelsö. 
Modern, stilren design med hög kvalitet. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med stora fönsterpartier för maximalt ljusinsläpp. 4 sovrum, kök, vardagsrum, klädvårdsrum och två helkaklade badrum. Takhöjd upp till nock i kök/vardagsrum, vilket ger en härlig känsla av rymd. Mysfaktor med braskamin. Master bedroom med eget badrum och fristående designbadkar.

 

 

FJÄLLÄGENHETERNA ÅRE COPPERVIEW

 

ÅRE COPPERVIEW

4 fjällägenheter i en modern alpin design. Lägenheterna har utrustats med naturliga rustika material i en varm atmosfär. Två trevliga marklägenheter om vardera 80 kvm med egna uteplatser om 32 kvm altan, samt två etagelägenheter med loft om vardera 115 kvm med egna terrasser/balkonger om 15 kvm. Villan ligger i bästa “ski-in ski-out” läge, på toppen av Förberget på 700 m höjd med liften Copperhill Express och Åre-Björnens skidområde alldeles inpå knuten.

Villan är platsbyggd i lösvirke och handmurad i en konstruktion blandad av trä, sten och puts. Fastigheten har extremt goda energivärden. Hög kvalitet med påkostade materialval. Exteriöra fasaden är klädd i en stenskiffermosaik och trä.

Golv i vit ektilja och svart rustik klinker. Trappan till loftet i de övre lägenheterna är en spiraltrappa i vitbetsad ek och metall. Glasräcken interiört i öppning upp till loftplanet samt exteriört vid altaner och terrasser. Generöst tilltagen belysning med spotlights i tak, väggar och LED belysning i samtliga fönsterkarmar. Kök med gott om förvaringsutrymme och väl utvalda designade detaljer. Två helkaklade badrum, tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare, bastu i kakel/klinker med glasdörr och braskamin med sidoglas och täljsten. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Takhöjden vid kök upp mot loftplan är ca 4 meter, vilket ger de övre lägenheterna en härlig känsla av rymd. Utsikten från villan är milsvid och vetter mot både Åreskutan och Åresjön.

 

SJÖVILLA ADELSÖ

 

STOCKBY