PÅGÅENDE NYPRODUKTION

STOCKBY, STENHAMRA

 Brf Klyvarestigen består av totalt 18 lägenheter varav 6 attefallshus. Projektet omfattar bostäder i tre olika utföranden.

 Typ A-lägenhet

Lägenhet om 146 kvm med ljuvlig takterass! Härlig altan och egen trädgård. Mycket bekvämt boende i rofylld miljö med närhet till vacker natur. Vardagsrum och kök i öppen planlösning och med stora fönsterpartier. Utöver detta erbjuder entréplanet ett sovrum, elegant helkaklat duschrum och en separat tvättstuga med groventré. På övervåningen finns två bra sovrum, klädkammare, ett helkaklat stilrent duschrum samt ett rymligt allrum med utgång till den fantastiska takterrassen.

 Typ B-lägenhet

Mycket trevlig bostadsrätts 3:a i 1-plan med fina och ljusa materialval! Bostadsrätten är 74 kvm med ett smakfullt kök från Marbodal. Genomgående ljust och stilrent med vitt mattlackat ekparkettgolv och vitmålade väggar. Tvättstuga kombinerat med teknikrum. Effektiv uppvärmning med frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme.

 Typ C-lägenhet

Läcker och prisvärd minivilla, i modern arkitektur! Mycket bekvämt boende i rofylld miljö med närhet till vacker natur, det häftiga stenbrottet och Mälaren. Egen altan och tillhörande liten trädgård. Vardagsrum med tak till nock, stora fönsterpartier och öppen planlösning mot köket. Sovloft med glasat räcke och praktisk förvaringsyta. Parkeringsplats och ett utvändigt förråd ingår.

 

PÅGÅENDE NYPRODUKTION

Projektering pågår för Bostadsrättsföreningar i Stava, Österåkers Kommun och Stenhamra, Ekerö Kommun.

EKERÖ MUNSÖ / MUNSÖ

Valkommen-till-lilla-norrby-22b.jpg

Lilla Norrby 22B

145 m² Byggarea (bya), 5 rum, tomt 2 151 m²

LANTLIG IDYLL - NÄRA MÄLAREN, SKOLA OCH FÖRSKOLA

Välkomna till en nybyggd villa om 5 rum och kök. Fastigheten har ett vackert lantligt läget invid kyrkbyn på Munsö. Det är gångavstånd till Mälaren, förskola och skola.

Villan har en praktisk och mycket funktionell planlösning, samtidigt luftig och modern med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Tak upp till nock och stora fönsterpartier ger härligt ljusflöde. Genomgående fina ljusa materialval, ekparkettgolv och köksinredning från Marbodal. Fyra bra sovrum, vara ett master bedroom med ett ensuite badrum med både badkar och duschplats. Ytterligare ett separat helkaklat duschrum finns i huset. Tvättstuga är separat och har en vidbyggd klädkammare samt utgång till trädgården. Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme i hela huset.

Tillträde november 2019. 

 

 

PLANRITNINGAR

21. planritning.jpg