LM Design to Live in är ett väl etablerat fastighetsutvecklingsföretag med lång erfarenhet av byggbranschen. Grunden lades i LM Eriksson Byggtjänst, ett familjeföretag som startade 1990. Sedan 2005 har företagen nästan uteslutande sysslat med nyproduktion. Hos oss kan ni välja en bostad från vår pågående nyproduktion eller låta oss hjälpa Er att utforma och designa ert eget drömboende.

Vår nyproduktion är ritade i en modern design med en exklusivt utvald inredning med närhet till sjö, natur eller fjällvärlden. Det rör sig om allt från traditionellt utformade villor till mer innovativt designade bostäder. Våra ledord är design, trygghet och kvalitet. Kvalitet är nyckelord för nyproduktionen, för såväl materialval som för genomförandeprocessen. Design och miljö har kombinerats med energieffektivitet som framtidens hus kräver. Alla bostäder är platsbyggda, producerade i lösvirke eller sten.

Vi lägger stor vikt vid personlig service och en flexibel byggprocess, och hjälper er i utformningen av er bostad. Ni kan bekvämt och tryggt köpa ett hus från oss utan att själv behöva ansvara för nyproduktionen. Vi erbjuder alltid en totalentreprenad, vilket innebär att vi tar ett helhetsansvar för nyproduktionen. Vi ansvar för hela produktionskedjan och entreprenadens utförande, inkluderande allt från byggsamordning, byggledning och arbetsmiljöansvar till ett nyckelfärdigt hus.

Har Ni en egen tomt och vill bygga nytt erbjuder vi hjälp att rita, designa och bygga ert drömboende. Från vårt kontor och showroom i Ekerö Centrum erbjuder vi all den support ni kan tänkas behöva.

KONTAKT

Mälarö Torg 14D, 17830 Ekerö
Tfn. 070 776 41 36
e-post:
info@lmerikssonbygg.se 
www.lmerikssonbygg.se