PÅGÅENDE NYPRODUKTION I BREDSAND (Slutsålt)

Brf Kuttervägen, nu med totalt 22 lägeheter. Nyproduktion som är enplan. Radhusen byggs på Kuttervägen i natursköna Bredsand med ca 500 meter till Mälaren med långa sandstränder och flertal båtklubbar i närområdet. Modernt och prisvärt boende med hög kvalité exteriört som interiört. Radhusen kommer att uppföras i två etapper. De första 13 lägenheterna under etapp 1 och de resterande 9 under etapp 2. Samtliga radhus har egen uteterrass, 2 parkeringsplatser, uteförråd och terrass om ca 20 kvm. Boarea om ca 100 kvm fördelat på 4 rok, varav 3 sovrum. Två stora badrum (varav ett är med egen ingång från Master Bedroom). Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Något som vi vet många uppskattar är den separata tvättstugan. Här bor du som i villa fastän det är bostadsrätt. Brf Kuttervägen består av totalt 22 brf-lägenheter. 

PÅGÅENDE NYPRODUKTION I ÄLVNÄS

En lyxig familjevilla med strålande sjöutsikt över Mälaren, centralt belägna i populära Älvnäs på Ekerö. Modernt, påkostat suterränghus med en spännande design och en härlig rymd. Kök och vardagsrum i en öppen planlösning med ryggåstak och utgång till en väl tilltagen altan som löper runt tre av huset sidor och egen pool. Fantastiskt utsikt över Mälaren från stora panoramafönster. Fyra till fem bra sovrum, varav ett master bedroom med sjöutsikt och direkt utgång till altanen. Två helkaklade dusch-/badrum, bastu och en rymlig tvättstuga.

Åre Copperhill

Exklusiva och moderna lägeheter i attraktiva Copperhill.

nyslider1.jpg

Enköping Bredsand

Pågående nyproduktion av radhus i natur- och sjönära Bredsand. 22 lägenheter i enplan bildar tillsammans Kuttervägens Brf. (Slutsålda)

97.jpg

För mer information, maila: info@lmerikssonbygg.se