LM DESIGN TO LIVE IN & LM ERIKSSON BYGGTJÄNST

NYPRODUKTION MED TRYGGHET, KVALITET OCH DESIGN

LM Design to Live in är ett väl etablerat byggföretag med lång erfarenhet av byggbranschen. Grunden lades i LM Eriksson Byggtjänst, ett familjeföretag som startade 1990. Sedan 2005 har företagen nästan uteslutande sysslat med nyproduktion. Hos oss kan du välja en bostad från vår pågående nyproduktion eller låta oss hjälpa Er att utforma och designa ert eget drömboende.

Vår nyproduktion är ritade i en modern design med en exklusivt utvald inredning med närhet till sjö, natur eller fjällvärlden. Det rör sig om allt från traditionellt utformade villor till mer innovativt designade bostäder. Kvalitet är nyckelord för nyproduktionen, för såväl materialval som för genomförandeprocessen. Design och miljö har kombinerats med energieffektivitet som framtidens hus kräver. Alla bostäder är platsbyggda, producerade i lösvirke eller sten.

Har Ni en egen tomt erbjuder vi hjälp att rita, designa och bygga ert drömboende.

Våra ledord är trygghet, kvalitet och design. Vi lägger stor vikt vid personlig service och en flexibel byggprocess, och hjälper er i utformningen av er bostad. Ni kan bekvämt och tryggt köpa ett hus från oss utan att själv behöva ansvara för nyproduktionen. Vi erbjuder alltid totalentreprenad, vilket innebär att vi tar ett helhetsansvar för nyproduktionen. Vi ansvar för hela produktionskedjan och entreprenadens utförande, inkluderande allt från byggsamordning, byggledning och arbetsmiljöansvar till ett nyckelfärdigt hus.

Väljer Ni en bostad från vår egen nyproduktion erbjuder vi alltid en mycket god finansiering. Ni betalar enbart en mindre handpenning (10%) vid kontraktsskrivning och resterande vid tillträde. 
Ni behöver då inget byggkreditiv för finansiering och slipper dubbla boendekostnader.

Åre Copperhill

Exklusiva och moderna lägeheter i attraktiva Copperhill.

nyslider1.jpg

Enköping Bredsand

Pågående nyproduktion av radhus i natur- och sjönära Bredsand. 22 lägenheter i enplan bildar tillsammans Kuttervägens Brf. (Slutsålda)

97.jpg

För mer information, maila: info@lmerikssonbygg.se