FJÄLLLÄGENHETERNA ÅRE COPPERVIEW

Åre Copperview, 4 fjällägenheter i en modern alpin design. Lägenheterna har utrustats med naturliga rustika material i en varm atmosfär. Två trevliga marklägenheter om vardera 80 kvm med egna uteplatser om 32 kvm altan, samt två etagelägenheter med loft om vardera 115 kvm med egna terrasser/balkonger om 15 kvm. Villan ligger i bästa “ski-in ski-out” läge, på toppen av Förberget på 700 m höjd med liften Copperhill Express och Åre-Björnens skidområde alldeles inpå knuten.

Villan är platsbyggd i lösvirke och handmurad i en konstruktion blandad av trä, sten och puts. Fastigheten har extremt goda energivärden. Hög kvalitet med påkostade materialval. Exteriöra fasaden är klädd i en stenskiffermosaik och trä.

Golv i vit ektilja och svart rustik klinker. Trappan till loftet i de övre lägenheterna är en spiraltrappa i vitbetsad ek och metall. Glasräcken interiört i öppning upp till loftplanet samt exteriört vid altaner och terrasser. Generöst tilltagen belysning med spotlights i tak, väggar och LED belysning i samtliga fönsterkarmar. Kök med gott om förvaringsutrymme och väl utvalda designade detaljer. Två helkaklade badrum, tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare, bastu i kakel/klinker med glasdörr och braskamin med sidoglas och täljsten. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Takhöjden vid kök upp mot loftplan är ca 4 meter, vilket ger de övre lägenheterna en härlig känsla av rymd. Utsikten från villan är milsvid och vetter mot både Åreskutan och Åresjön.

Prislista

Lägenhet RoK Avgift Boarea  
Copperhill 54 A 4 2 473 kr/mån 80 kvm  
Copperhill 54 B 4 2 383 kr/mån 80 kvm  
Copperhill 54 C 5 3 572 kr/mån 115 kvm  
Copperhill 54 D 5 3 636 kr/mån  115 kvm  

Åre Copperhill

Exklusiva och moderna lägeheter i attraktiva Copperhill.

nyslider1.jpg

Enköping Bredsand

Pågående nyproduktion av radhus i natur- och sjönära Bredsand. 22 lägenheter i enplan bildar tillsammans Kuttervägens Brf. (Slutsålda)

97.jpg

För mer information, maila: info@lmerikssonbygg.se